2008
Mapy tras, cyklo a pěší, pro 17. ročník Velichovského putování (2023). Trasa P10, pěší (cca 10 km) Směr:...
Přijeďte se s námi protáhnout na kole nebo pěšky na 17. ročník Velichovského putování. Kdy: v sobotu 20....

3.ročník 2008

takhle to probihalo .....
17.5. 3. ročník "Velichovského putování" se konal za doslova vymodleného počasí. Několik dní před ním a následující den po něm, nám obloha přinášela jen samé mraky, ze kterých se valilo až ohrožující množství dešťových kapek. Pořadatelé už se začínali bát o uskutešnění celého dne, ale nakonec vše dobře dopadlo, obloha se umoudřila a přinesla krásný slunečný den.
Na start se postavilo 130 účastníků všech věkových kategorií. Nejmladší účastnicí se stala Barborka Štefanová z Velichovek (r.n. 2003), která si za svůj výkon na trati C15  odnesla dárkový balíček. Nejstarší účastník pan Jiří Malát z Hradce Králové (r.n. 1941), si odnesl sošku cyklisty. Podle tradice byl také vyhodnocen nejvzdálenější účastník, kterým se stal Michal Bodnár, jehož bydlištěm je Turaný nad Ondravou (Slovensko) a který si také odnesl sošku cyklisty. Ke zpestření přispělo i losování 5 poukazů na odběr zboží v hodnotě 500,- kč, které věnovala firma Active sport Jaroměř.
Každý účastník obdržel upomínkový diplom a medaili, jako památku na tento den. Také bylo připraveno bohaté občerstvení, na které se mnoho účastníků těšilo už během jízdy.
Závěrem bych chtěla poděkovat všem, kteří se podíleli na přípravě a realizaci celého dne, příprava mapek, obsluhy stánků, zapisovatelky na startu, kontroly, ....a obrovský kus práce odvedli také trasaři, kteří nám trasu ráno označili a večer uklidili. Z hlediska pořadatelů lze akci zhodnotit jako zdařilou a za rok se těší na shledanou na 4. ročníku. 

 

Úvodní stránka › 3. ročník (2008)
RSS   |   publikační systém CMS PRO-WEB | Předvolby souborů cookie