úvodní stránka
Mapy tras, cyklo a pěší, pro 17. ročník Velichovského putování (2023). Trasa P10, pěší (cca 10 km) Směr:...
Přijeďte se s námi protáhnout na kole nebo pěšky na 17. ročník Velichovského putování. Kdy: v sobotu 20....

Otázky a odpovědi (2015)

Dobrý den pořadatelé. Chtěl bych vědět kudy vedou trasy pro cyklo?

Odpověd: Dobrý den, dnes jsme zveřejnili trasy na našich webových stránkách. Na poslední C60 se ještě pracuje.

Dobrý den, bylo by možné mi zaslat plánek cyklo trasy na 20 km a 35 km? S 5-ti letým synem jsem jela včera Okolo Jaroměřě 32 km a bylo mu to málo. Jenže trasa byla dosti nenáročná. A možná by nebylo od věci, kdyby jste to pověsili i na internet, určitě to bude zajímat i vícero lidí.

Odpověď: Dobrý den, o víkendu jsem většinu tras doladila, dnes jsme je zveřejnili na našich webových stránkách. Na poslední C60 se ještě pracuje.

Dobrý den, nejdřív Vám chci poděkovat za tuto super akci. Letos se zúčastním. Přemýšleli jste i nad delšími trasami pro pěší, okolo 30km popř. více?

Odpověď: Dobrý den, děkujeme za pěkná slova a těší nás, že se Vám akce líbí. Jeden ročník jsem dlouhou pěší nachystala, byla to P30, ale neshledala se s ohlasem. Šli ji jen dva odvážlivci. Pro nás to až takový problém není, pokud by se takových požadavků sešlo víc, můžeme to uskutečnit příští rok. Nyní je ale zatím tras 5.

Dobrý den, účastnil jsem se již několikrát a vždy to bylo zajímavé a pěkné. Protože jsem sběratel turistických suvenýrů vizitek, uvítal bych turistickou vizitku. Více o tomto projektu na : www.turisticky-denik.cz M.Škvrna, Smiřice

Odpověď: Dobrý den, turistiské vizitky nemáme  a letos už to ani nestihneme, ale třeba bychom něco mohli vymyslet do let příštích. Určitě si od nás něco na památku také odnesete a doufám, že zklamaný také nebudete.  

Máte dotaz? Napište nám!

Napište nám
Jméno:
E-mail:
Váš dotaz (povinné): *



Úvodní stránka › 10. ročník (2015)  ›  Otázky a odpovědi (2015)
RSS   |   publikační systém CMS PRO-WEB | Předvolby souborů cookie